Kinderopvang Puck & Kiki; gastouderopvang vlakbij de A73
Beregezellig

Wie ben ik?

Beste ouders,

Ik ben Puck, een afgestudeerd Pedagoog. Ik woon samen met mijn partner, onze dochter Bo (6 jaar), onze zoon Raf (5 jaar) en onze dochter Pip (1 jaar). Sinds 1 oktober 2015 ben ik helemaal voor mijzelf begonnen als gastouder bij mij aan huis. Voordat ik als gastouder aan de slag ben gegaan heb ik ervaring opgedaan op verschillende peuterspeelzalen, kindercentra en basisscholen. Ik vind het belangrijk om een toevoeging te zijn in de opvoeding, maar ook vind ik het leuk om allerlei activiteiten met de kinderen te doen. Zoals een spelletje spelen, dansen, lezen, naar buiten gaan, fietsen, wandelen, bakken, puzzelen en zingen.

 Ik vind het belangrijk dat kinderen dingen doen waar ze plezier aan beleven en hun wereld vergroten door nieuwe dingen te leren. Ik wil kinderen een leuke vertrouwde omgeving bieden, waar ze lekker kunnen spelen en zichzelf kunnen zijn! Voor de oudere kinderen heb ik een vast dagritme, omdat ik het belangrijk vindt dat ze structuur hebben. Zelf ben ik enthousiast, gemakkelijk in de omgang en consequent waar nodig. Werken met kinderen is waar mijn hart ligt.


Bent u ook op zoek naar gastouderopvang waar uw kind de aandacht krijgt die het verdient? Of wil je meer weten over Puck en Kiki, kijk dan verder op de website of neem contact met mij op via de mail, telefoon of het contactformulier.


 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Instagram