Kinderopvang Puck & Kiki; gastouderopvang vlakbij de A73
Beregezellig

Welkom bij Kinderopvang Puck & Kiki!

Kinderopvang Puck & Kiki zit tot halverwege 2025 helemaal vol.

Bent u op zoek naar gastouderopvang vlakbij het centrum van Roermond en nog geen 2 minuten van de A73? Puck & Kiki biedt kleinschalige gastouderopvang in huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 12 jaar met een maximum van 6 kinderen per dag, waar spelen en plezier samen gaan met de beste zorg voor uw kind. Een plek waar tijd is voor kind en ouder. Een plek waar het kind later met plezier aan terug denkt. De basis is een vast dagritme met als doel een vertrouwde en veilige omgeving te bieden, een tweede thuis. . Denk bijvoorbeeld ook aan de wisselende seizoenen. Puck & Kiki beschikt over leuk en uitdagend speelgoed, passend bij de leeftijd. De naam Puck & Kiki is gebaseerd op mijn eigen naam Puck en de beer Kiki. In 2017 zijn wij verhuisd en hebben wij een aanbouw gerealiseerd waar de kinderen in de aanbouw kunnen spelen en slapen. Daarnaast hebben wij een fijne tuin om in te spelen en hebben we sinds 2019 een overkapping achter het huis waar we ook heel fijn kunnen spelen. We wonen in een verkeersluwe straat achter basisschool Vincent van Gogh. In de buurt hebben wij een speeltuin, voetbalveldje, park en een kinderboerderij.

Vindt u ook dat uw kind de speciale aandacht moet krijgen dat het verdiend? Bij Kinderopvang Puck & Kiki kunt u rekenen op de beste zorg voor uw kind! Want tenslotte is elk kind bijzonder!                                                     

Kinderopvang Puck & Kiki is aangesloten bij verschillende gastouderbureaus. Voor meer informatie over deze gastouderbureaus klik HIER

Graag tot ziens!  

Informeer naar de mogelijkheden voor de opvang! Klik hier voor het contactformulier.

Maak vrijblijvend een afspraak om eens een kijkje te komen nemen bij Puck & Kiki.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Instagram