Kinderopvang Puck & Kiki; gastouderopvang vlakbij de A73
Beregezellig

Faciliteiten

De opvang van de kinderen vindt plaats bij mij aan huis. De kinderen mogen spelen in de aanbouw, die voorzien is van speelgoed. In de ochtend zorg ik er voor dat er ook al iets aan speelgoed klaar staat om de kinderen te stimuleren in hun spel. Al het speelgoed staat ook binnen handbereik van de kinderen, zo kunnen ze zelf kiezen wat ze leuk vinden en willen doen. Er is een aparte kamer waar kinderen kunnen slapen en een apart toilet. Dit is allemaal gerealiseerd in de aanbouw. Het huis is goedgekeurd door de GGD. Deze komt ook regelmatig onaangekondigd langs om te kijken of het huis nog voldoet aan de eisen.

Heen en weer schriftje                                                                                                                                                                 Ieder kind (0-1 jaar) heeft een heen-en-weer schriftje als ouders dit graag willen. Hierin worden alle belevenissen van de hele dag opgeschreven. Niet alleen wat er gegeten en gedronken is, maar vooral ook hoe het kind zich ontwikkelt. Het is erg leuk voor later als de ouders ook van tijd tot tijd iets in dit schriftje schrijven.

Ik zorg voor: voeding (brood, beschuit, cracker), drinken (melk, roosvicee, thee), tussendoortjes (koekje, plakje ontbijtkoek, soepstengel) en luierdoekjes.
U zorgt voor: Luiers, flesvoeding, fruit(potje), avondeten, speen, knuffel, slaapzakje, anti slip sloffen, een setje reservekleding. Alles zoveel mogelijk gemerkt (tip: goedgemerkt.nl)

We hebben  vaste eet- en drinkmomenten op de dag en houden ons hier graag aan dus gelieve  geen ongezond eten en drinken meegeven  dit om te voorkomen dat andere ook willen en de rust daarmee wordt verstoord.

Schoenenbeleid: Ik wil liever niet allemaal zand op de vloer als er baby’s kruipen i.v.m. hygiëne en veiligheid. Daarom gaan de schoenen uit als de kinderen hier aan het spelen zijn.

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Instagram