Gastenboek

4 berichten
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Nicole Peeters
29-05-20 21:01:32
Mijn dochter van 6 komt graag bij Puck.
Ze is gezellig en heeft een fijne tuin om in te spelen zijn de woorden van mn dochter. Ze heeft autisme en vertrouwd niet snel vreemde, maar Puck wist haar vertrouwen toch snel te winnen.
Ze is rustig en geduldig met de kinderen. En vriendelijk luisterend oor voor mij als ouder. Ze heeft zelf kinderen want maakt dat ze goed begrijpt dat jou kind je alles is.
Puck bedankt voor het goede liefdevolle werk wat je doet.
Chantal van Dongen
18-05-18 14:17:40
Onze zoon komt al anderhalf jaar met veel plezier bij Puck spelen. ‘S morgens bij het opstaan wordt al enthousiast door hem verteld dat hij vandaag bij Puck gaat spelen! Als we ‘s avonds vragen hoe het bij Puck was dan krijgen we te horen wat hij allemaal gedaan heeft.
Wij denken als ouders zijnde dat onze zoon heel graag naar Puck toe gaat en dat vinden we heel belangrijk. De ontwikkeling van het kind wordt ook gezien en benoemd. Samen spelen met andere kinderen wordt hierdoor zeker gestimuleerd.
Het contact met Puck gaat makkelijk ook via Whatsapp. Bij het ophalen krijgen we altijd eventuele bijzonderheden te horen.
Bedankt voor de fijne opvang Puck, we zijn er heel erg blij mee!
Marion Schurgers
31-03-18 22:13:06
Ik vertrouw Armin, en binnenkort ook onze Harvey, graag toe aan Puck in de tijd dat ik werk. Armin zit er totaal op zijn plek en zwaait mij in de ochtend lachend uit! Puck hanteert een officiële leermethode Kiki die Armin in zijn ontwikkeling stimuleert. Verder is Puck erg persoonlijk, weet mij altijd te vertellen wat Armin heeft uitgespookt en staat open voor individuele afspraken aangezien ik flexibele werktijden heb. Puck we zijn heel blij met jou!
Nicole Slijpen
17-01-18 16:16:24
Al sinds 2014 gaat onze dochter met veel plezier twee dagen per week naar Puck toe. Als ouders vinden we het erg belangrijk dat onze dochter door iemand wordt opgevangen die we volledig vertrouwen en dat is het geval bij Puck.